Dusak: Sağlık alanında 3 hizmet Siverek'e hayırlı olsun

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak, Siverek'te sağlık alanında yapılacak 3 hizmeti paylaştı.

Dusak: Sağlık alanında 3 hizmet Siverek'e hayırlı olsun
29 Mart 2024 - 17:09


''Siverek’imizin kalkınması ve halkımızın sağlık hizmetlerine erişiminin iyileştirilmesi adına ne yapsak azdır" diyerek paylaşımda bulunan Dusak, "Siverekli hemşehrilerimize Üç büyük müjdeyi paylaşmanın heyecanı içindeyiz.

Birinci müjdemiz, kadınlarımızın ve çocuklarımızın sağlık ihtiyaçlarına yönelik olarak planladığımız 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin proje ihalesi sürecine başlamış bulunmaktayız. Bu önemli adımla, en kısa sürede projeyi tamamlayıp, temel atma törenimizi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Hastanemiz, ileri teknolojilerle donatılarak, ailelerimize hizmet verecek ve bölgemizin sağlık altyapısını önemli ölçüde güçlendirecektir.

İkinci müjdemiz, Siverek merkezinde yer alacak üç adet Aile Sağlığı Merkezi (ASM)’nin yapılması çalışmalarına hızla başlayacağımızdır. Bu merkezler, sağlık hizmetlerimizi yaygınlaştıracak ve vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetine daha rahat ulaşması için ivedilikle hizmete açılacaktır.

Üçüncü müjdemiz, Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin kapasitesini genişletecek ek hizmet binası için ödenek ayrıldı. Bu önemli adım, hastanemizin hizmet verimliliğini artırarak daha fazla hastaya ulaşmamızı sağlayacak. En kısa sürede proje ihale sürecine geçilerek çalışmalara başlanacak. Her biri modern donanımlara sahip bu merkezler, sağlık hizmetlerinin hızla ve etkin bir şekilde sunulmasında kritik bir role sahip olacak. Sağlık hizmetlerimizin geliştirilmesi yolunda atılan bu adımlar, hepimizin daha sağlıklı bir geleceğe adım atmasını sağlayacaktır. Siverek’imize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

 
Bu haber 298 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti