Sımak: Bu sefer sandığa giderken HÜDA PAR diyelim

HÜDA PAR Siverek Belediye Başkan Adayı Abdurrahim Sımak, yayımlanmış olduğu mesajda "Gelin bu sefer gençlerimiz ve geleceğimiz için HÜDA PAR diyelim." dedi.

Sımak: Bu sefer sandığa giderken HÜDA PAR diyelim
29 Mart 2024 - 22:50
 
Sosyal medya hesabından kısa bir video yayımlayan Sımak, "Emir olunduğu gibi dosdoğru olmakla hükümlü olunan insanlar için "Siyaset yalansız ve menfaatsiz yapılmaz' denilen bir zamanda dürüst olarak ve dürüst kalarak siyaset yapmak elbette ki kolay değildir.
 
Yanlış bir adayla kazanmaktansa doğru bir adayla kaybetmeyi tercih eden bir anlayışın mensupları olarak attığımız her adımın, konuştuğumuz her sözün hesabını Allah'a vereceğimiz şuuru ile hareket ediyoruz.
 
Kurulduğumuz günden bugüne doğruluğuna ve memleketin faydasına inandığımız her şeyi söyledik ve yapmaktan çekinmedik.
 
Çalışmalar yaparken ve siyaset üretirken insanların yalan yanlış iddialarla karalanmasını kul hakkı olarak gördük. Sadece eleştirme ve siyaset yapma adına gayri ahlakı sözleri sarf etmeyi zul olarak düşünerek, çözüm önerisinde bulunmayı ve İslami bir üslup kullanmayı siyasetimizin esası yaptık.
 
Burada şunu söylüyoruz. Memleketimiz için halkımız için kim adaletli, dürüst, eşit bir şekilde ayrım yapmadan hizmet edecekse Rabbim ona bu görevi nasip etsin
HÜDA PAR olarak şunu söylüyoruz. Biz, bize hizmet edecek adayı seçiyoruz. Bugüne kadar hep hatır için oy verdik. Asıl hatırı gözetmemiz gereken evdeki çocuklarımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hatırını unuttuk. 
 
Gelin bu sefer çocuklarımız ve geleceğimiz için kimin projeleri daha gerçekçi ve kimin projeleri daha iyiyse, hangisi adaletli ve emin ise oyumuzu o doğrultuda verelim. Kazanan Siverek olsun." dedi.


Bu haber 270 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x