Kaymakam Çiftçiler: Siverek için bir kütüphane yetersiz

Siverek Kütüphanesini ziyaret eden Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler 250 bin nüfuslu ve 80 bin üzerinde öğrencisi olan bir ilçeye böyle bir kütüphanenin yetersiz olduğunu söyledi.

Kaymakam Çiftçiler: Siverek için bir kütüphane yetersiz
11 Ekim 2018 - 12:41

Siverek Kütüphanesini ziyaret eden Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler 250 bin nüfuslu ve 80 bin üzerinde öğrencisi olan bir ilçeye böyle bir kütüphanenin yetersiz olduğunu ifade etti.

Yer itibariye uygun olmayan bir ortamda, gençlerin ders çalışmalarının kendilerini üzdüğünü ifade eden Çiftçiler, "İlçenin aile yapısı da dikkate alındığında gençlerimiz için daha iyi daha sağlıklı, geniş bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışmalıyız. Bunun için, kütüphaneye tahsis edilen arsa da, ilçe halkına Kütüphane hizmet binasının inşası önceliğimiz olacaktır" dedi.

Siverek Kütüphane Müdürü Ali Lale ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçemizin birinci önceliği gençlerimizin ve halkımızın güzel vakit geçirebileceği modern bir kütüphaneye ihtiyacımız vardır. Ayağının tozuyla gelen İlçe Kaymakamı Mustafa Çifçiler’ in İlçe Kütüphane hizmet binamızı yerinde incelemecisi tüm okuyucuları ve halkımızı sevindirmiştir. Şimdiden çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 1910 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem