Koçali Aymaz 'dan teşekkür mesajı 

Koçali Aymaz ’dan kendi adına düzenlenen vefa gecesinden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Koçali Aymaz 'dan teşekkür mesajı 
25 Ağustos 2021 - 15:19

Geçtiğimiz günlerde kendisinden habersiz gece organze eden Siverek’i İl yapma ve kalkındırma tarafından organize edilen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile Siverek’te görev yapan sivil topum kuruluşları desteğiyle Koçali Aymaz ‘dan habersiz düzenlenen “vefa” geçeside yaşamının en güzel günlerinden birini yaşayan Aymaz kendisine bu sevinci yaşatan dostlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Aymaz mesajında şu bilgilere yere verd“Sevgili dostlarım ve kardeşlerim, Sevgili SİVİL-DER ailesi, belediye başkanım, siyasi partilerimizin başkan ve temsilcileri, muhtarlarım, STK başkanlarım, basın mensuplarımız,  Diyarbakır Siverekliler derneği başkanım ve isimlerini tek tek sayamayacağım değerli Siverekli kardeşlerim, hepinize gönülden teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

Günlerce benden habersiz bir çalışma yürütüp başarılı bir şekilde taçlandırarak bana hayatımın en anlamlı ve son derece de heyecanlı sürprizini yaşattınız.  Bu anlamlı sürpriz,  beni başka bir âleme götürmüş, heyecanlandırmış ve adeta ayaklarımı yerden kesmiştir. 

Arşivlerde yapılan dernek çalışmalarından örneklerle, yapılan röportajlarla, sunumlarla, konuşmalarla, gönülden gelen alkışlarlalar ve verilen altın değerindeki plaketlerle, benim 74 yıllık hayatımın en güzel anlarını yaşattığınız için sevgilerimi, minnettarlığımı ve takdirlerimi sunuyorum. 
Banim için yaptığınız önemli ve bir o kadar da anlamlı sürpriz gece vesilesiyle, derneğimizi birlikte kurup çalışmalar yaptığımız yönetim kurulu üyelerimizin yanında ve rahmeti rahmana irtihal etmiş kıymetli kardeşlerimizin hatıralarını da rahmetle ve minnetle anmak istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bu şehirde doğmuşum ve iyi ki de size dost olmuşum.  

Kentine en güzel yıllarını veren bu hemşerinize gösterdiğiniz bu sevgi ve ilgi, inanıyorum ki birçok Siverekli genç için de bir umut kaynağı olacaktır. o gece gördüm ki yüreği Siverek diyen herkes yanımda ve harcadığım emek asla zayi olmamış; dolayısıyla bu güzel düşünceniz beni bir kez daha umutlandırıp heyecanlandırmıştır.

Öyle anladım ki hiçbir emeğimiz zayi olmamış ve bu şehir hala umut dolu… Sevgili dostlarım, değeri yıllara mal olmuş emeğimi unutmadığınınız için size ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yanımda olduğunuz anlarda verdiğiniz eşsiz sevgi, anlayış ve destekle beni çok onurlandırdınız; dolayısıyla bu şehre olan sevginizi de dile getirmiş oldunuz.

Siverek sevdasıyla dolu dolu olarak yanımda olduğunuz için yeni doğmuş gibiyim.  Şehrimize gönül veren insanımıza ne kadar sahip çıkarsak, kadim kentimiz Siverek’in o kadar fazla gelişip kalkınacağından şüphem yoktur. Vefa gecesiyle anladım ki, ektiğimiz tohumlar serpilip fidan olmuş, ormana dönüşmüş… Bu duygu ve düşüncelerle hazırladığınız vefa gecesi dolayısıyla şükranlarımı sunuyor hepinize sağlık ve huzur dolu nice günler diliyorum.

Bu haber 814 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı