MEHMETŞAH ÇINAR HAYATINI KAYBETTİ

Ölüm yolunun son kurbanı Mehmetşah Çınar kardeşimiz oldu.

MEHMETŞAH ÇINAR HAYATINI KAYBETTİ
26 Şubat 2014 - 08:02

15 Şubat 2014 tarihinde, halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Siverek- Şanlıurfa, Diyarbakır Karayolu, Şirinkuyu kavşağında bir TIR ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında kafasında ve gögsünden ağır şekilde yaralanan, Mehmet Çınar'ın kardeşi, Hür Dava Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Cemal Çınar'ın yeğeni Mehmetşah Çınar bu sabah hayatını kaybetti. 12 gün boyunca Şanlıurfa Mehmet Akif Inan Egitim Arastirma Hastanesi'nde yoğun bakımda bulunan Mehmetşah Çınar, bu gece yaşam mücadelesini kaybederek ahirete intikal etti. Çınar'ın ölümü arkadaşları ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Çınar'ın arkadaşı Eyyüp Akbulut, arkadaşının ölümüne çok üzüldüğünü belirterek, "Mehmetşah kardeşim çok iyi bir insandı. Allah tüm taksiratını affetsin" dedi

Mehmetşah Çınar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Taziyesi, Merkez 1 Nolu taziye evinde oturulacak.

Mehmetşah Çınar kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyoruz.

ÖLÜM YOLU DAHA KAÇ CAN ALACAK

Siverek şehir merkezinden geçen ve günde binlerce insanın geçtiği Siverek- Şanlıurfa, Diyarbakır Karayolunda bugüne kadar onlarca insan hayatını kaybetmişti. Şehir merkezinden geçen karayolunun çevre yolu olarak şehir dışına alınmasını isteyen mahalle sakinlerine bugüne kadar kulak veren olmamıştı. Yerel seçimler öncesinde bazı adaylar tarafından dillendirilen, "Çevre Yolu" uygulamasının bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 6052 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması