Mimarlar ve Mühendisler Odasını ziyaret eden Bucak'tan Kent Konseyi vurgusu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak seçim çalışmaları kapsamında Siverek’te bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Mimarlar ve Mühendisler Odasını ziyaret eden Bucak'tan Kent Konseyi vurgusu
23 Şubat 2024 - 19:51


Siverek İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odasını ziyaret eden Bucak mühendisler ve mimarlarla bir araya geldi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak projeleri hakkında mimar ve mühendisleri bilgilendirerek şunları kaydetti. “Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde kent konseyi vardı. Benden sonra kent konseyi kurulmadı. Sivil toplum kuruluşları şehrin aynasıdır işte biz göreve gelirsek eğer ilk yapacağımız iş kent konseyini kurmak olacak. Kent konseyi üyeleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve esnaflardan oluşuyor. Kent konseyinde alınan kararlar meclise gelecek bizler bunları mecliste değerlendirerek hayata geçireceğiz. Böylelikle halkın yönetime katılmasını sağlamış olacağız.

6 Şubat depreminden sonra şehirlerin önemi daha iyi anlaşıldı. Bizlerde Siverek’in kent kimliği ve yapısını depreme uygun bir şekilde alanında uzman kişilerle oturup neler yapabileceğimizi konuşacağız. Kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde kentimizde uygulamaya başlamalıyız. Allah nasip ederde seçilirsek eğer şehrimizi beraber inşa edeceğiz” dedi. 

Siverek Mühendisler Odası temsilcisi İzzet Şeker ve Mimarlar Odası temsilcisi Adnan Tamses  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında başarılar dilediler.
Bu haber 949 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti