Yeniden Refah Partisi: Seçmen kayıtları taşındı

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, vatandaşların bilgisi dışında ikametgahların değiştirilmesi sonucu mağdur olan vatandaşlar için ulaşım imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi: Seçmen kayıtları taşındı
23 Şubat 2024 - 21:30
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere son günlerde kamuoyunda ve sosyal medyada dile getirilen vatandaşların bilgisi dışında ikametgâhlarının değiştirilmesi suretiyle seçmek kayıtlarının taşınması durumu ile ilgili karşı karşıyayız.
Bu noktada bir çok vatandaşımız seçmen kayıtlarının taşınması hususi ile ilgili partimize başvurarak şikâyetlerini iletmişlerdir.

Söz konusu durum vatandaşlarımızın seçime katılım sürecini aksatmakta seçim güvenliğini tehdit etmekle beraber seçimlerin demokratik çerçevede, sağlıklı olmayan bir süreçte yapılacağı hususunu ortaya çıkarmaktadır.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak;
Seçim günün vatandaşların mağdur olmaması ve demokrasinin gereği olan seçme hakkını kullanabilmesi için şehir merkezinden Halfeti ilçemize ulaşım imkanı sağlama kararı almış bulunmaktayız.

Tüm vatandaşlarımızın öncelikle e-devlet kanalından seçimde oy kullanacakları yeri kontrol etmelerini ve mağdur edilmiş vatandaşlarımızın da kendilerine en yakın partimiz teşkilatlarına müracaat etmelerini önemle rica ediyoruz." denild
Bu haber 563 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti