Siverek'te sağlık çalışanının öldürülmesi ilgili eşi tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sağlık çalışanı Pınar B.'nin öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınarak Adliyeye sevk edilen 7 kişiden 1'i tutuklandı.

Siverek'te sağlık çalışanının öldürülmesi ilgili eşi tutuklandı
23 Şubat 2024 - 22:47


Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre, Siverek Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli Rıdvan B., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı Siverek Devlet Hastanesi'nde ebe olarak çalışan eşi Pınar B. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine henüz kim tarafından ateşlendiği tespit edilemeyen mermilerin isabet etmesi sonucu Pınar B. ve eşi Rıdvan B. yaralandı.

Siverek Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Ebe Pınar B. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, kolundan yaralanan yaralı eşi Rıdvan B. Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Polis tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda olayın aydınlatılabilmesi için Rıdvan B. ile birlikte Rıdvan B.nin yakını 6 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Siverek Adliyesi'ne sevk edilen 7 kişiden Rıdvan B. tutuklanarak cezaevine gönderildi, 6 kişi ise serbest bırakıldı.

Pınar B.nin cenazesi ise Adıyaman'dan gelen ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden taziye mesaj

Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden sağlık çalışanı Pınar B. için taziye mesajında bulundu.

GAPGündemi


Bu haber 1033 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti