Müslüman yöneticiler Filistin noktasında eleştirildi

Köklü Değişim Dergisi Şanlıurfa Temsilciliği tarafından düzenlenen Filistin konulu basın açıklamasında, Müslüman halkların yöneticilerinin Filistin'deki saldırılarla ilgili "timsah gözyaşları" döktüğü ifade edildi.

Müslüman yöneticiler Filistin noktasında eleştirildi
21 Mayıs 2021 - 16:09
Köklü Değişim Dergisi Şanlıurfa Temsilciliği tarafından Balıklıgöl Dergah Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından Filistin'de şehid olan Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılınarak, basın açıklaması konusundu.

Mustafa Küçük tarafından kıldırılan gıyabi cenaza namazının ardından Mehmet Göçmen tarafından basın açıklaması okundu.

Basın açıklamasında Filistin halkına yapılan siyonist saldırıların ardından Müslüman halklarının yöneticilerinin ancak kınama mesajları ile yetindiği ifade edildi.
"Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Mescid-i Aksa’nın kapılarına barikatlar kurdular"

İşgalci siyonist rejimin Ramazan ayında Müslüman halka yaptığı saldırılardan bahseden Mehmet Göçmen, "Her yıl yaptıkları gibi bu yıl da Ramazan ayında Müslümanların ibadetlerine engel olmak için alçakça girişimlerde bulundular. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Mescid-i Aksa’nın kapılarına barikatlar kurdular. Müslümanların iftar yaptıkları oturma alanlarını kapattılar. Teravihlerin kılınmasına engel olmaya çalıştılar. İşgalci askerler Müslümanlarla başa çıkamayınca sivil Yahudileri Müslümanların üzerine saldılar. Mübarek topraklara işgalci olarak yerleşen bu azgınlar Filistinli Müslümanları evlerinden zorla çıkarmaya ve oralara Yahudileri yerleştirmeye çalıştılar. İşgalci Yahudi varlığı ağır silahlar ve tam donanımlı askerler ile alçakça saldırılarını Mescidi Aksa’yı savunan masum Müslümanlara ve tüm Kudüs çevresine çevirdiler. Daha sonra ise Gazze’ye başlattıkları hava ve kara saldırıları ile neredeyse soykırıma varan katliamlar yaptılar. Büyük bir çoğunluğu masum çocuklar, kadınlar ve yaşlılardan oluşan yüzlerce Müslümanı pervasızca katlettiler. Binlerce kardeşimiz ise bu saldırılarda yaralandı." diye konuştu.

"Kınamaktan başka hiçbir şey yapmayan bu aciz yöneticiler yine sadece kınadılar"

Filistinlilerin gelişmiş silahlarla kendilerine saldıran işgalci Yahudilere karşı, ellerindeki sapan, taş ve sopalarla savunmaya ve direnişe geçtiklerini belirten Göçmen, "Bu öyle bir direniş oldu ki Yahudi askerleri ve işgalci Yahudiler ne yapacaklarını ve nereye kaçacaklarını şaşırdılar. Müslümanların yaşadığı tüm beldelerin yöneticilerinin bir kınama yarışına girdiler. Yıllardan beri kınamaktan başka hiçbir şey yapmayan bu aciz yöneticiler, yine kendilerinden beklenileni yerine getirdiler ve sadece kınadılar. Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok ülkenin yöneticileri 'şiddetle kınama' açıklamaları yaparken, 57 ülkeden oluşan İslam İşbirliği Teşkilatı yaptığı açıklamada ise 'israili' mümkün olan en güçlü şekilde kınadıklarını açıkladılar." dedi.

"Yöneticilerin kınama açıklamalarından başka hiçbir şey duymadık"

Göçmen, "Yahudi askerler tarafından adeta kuş gibi avlanarak katledildiklerinde, yöneticilerin kınama açıklamalarından başka hiçbir şey duymadık. Bırakın Filistin için, Aksa için somut bir adım atmayı, onlar telavive yeniden Büyükelçi atamanın planlarını yapmışlardı. Bugün ise ABD’nin yeni başkanı Biden, Yahudi varlığına yönelik 735 milyon dolarlık silah satışını onayladığını açıklıyor ve bu açıklamalarını Yahudi varlığının saldırı ve katliamları sürerken yapıyor. Müslümanların yaşadığı ülkelerin yöneticileri ise, daha çok Müslümanı katletmesi için Yahudi varlığına silah veren ABD’nin başını çektiği Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna, konuyu taşıdıkları ile övünüyorlar." şeklinde konuştu.

"Filistin için dökülen gözyaşlarının timsah gözyaşları olduğunu çok iyi biliyoruz"

Müslümanların başındaki yöneticilerin sessizliği ve ihanetlerinin siyonistlere cesaret verdiğini savunan göçmen, "İşgalci yahudileri cesaretlendiren şey tamda budur. Müslümanların başındaki yöneticilerin bu sessizliği ve ihanetleridir. Bizler yöneticiler tarafından Filistin için dökülen gözyaşlarının timsah gözyaşları olduğunu çok iyi biliyoruz. Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun ya da İslam İşbirliği Teşkilatının yemekli toplantılarının hiçbir anlam ifade etmediğini çok iyi biliyoruz. İhanet içindeki Arap yönetimlerinin bir yandan kınama mesajları yayınlayıp diğer yandan Yahudi varlığı ile ilişkilerini nasıl sürdürdüklerini çok iyi biliyoruz. Bu hain Arap yöneticilerinin asıl görevlerinin, Yahudi varlığı İsrail’in güvenliğini sağlamak olduğunu da çok iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Kâfir ABD’nin kirli ve şerli tüm çözüm planlarını reddedin"

Göçmen, basın açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı "israil denilen sözde devlet ile tüm ilişkileri durdurun ve ivedilikle onlara hadlerini bildirecek yaptırım kararları alın. Kâfir ABD’nin kirli ve şerli tüm çözüm planlarını reddedin. Yahudi varlığının elçilerini, konsolosluklarını ve istihbarat birimlerini ülkelerinizden kovun. Libya’ya Amerikan çıkarları için gönderdiğiniz İHA ve SİHA’ları Tel Aviv’e ne zaman göndereceksiniz? Omuzlarınızda ve kollarınızda taşıdığınız o rütbelerin hakkını bugün vermeyecekseniz, ne zaman vereceksiniz? Sahip olduğunuz o silahları Kudüs için kullanmayacaksanız ne için kullanacaksınız?"
Basın açıklaması, yapılan dua ile son buldu. (İLKHA)

 
Bu haber 826 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor