Öğrenciler Peygamber Sevgisi ile Coştu

Siverek Mehmetçik İlkokulu tarafından düzenlenen kutlu doğum programında öğrenciler peygambere olan özlemlerini dile getirdiler.

Öğrenciler Peygamber Sevgisi ile Coştu
15 Nisan 2016 - 15:51

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine kutlu doğum etkinlikleri Mehmetçik İlkokulu tarafından düzenlenen kutlu doğum programı ile devam etti. Okulun konferans salonunda düzenlenen kutlu doğum programına Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Müftüsü Burhan Barut, Siverek Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Postacı, Hamdi Hatipoğlu, Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek SYDV Müdürü Kasım Bakudan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Program Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Siverek İlçe Müftüsü Burhan Barut, peygamber efendimizin örnek hayatından tablolar sundu.

Program daha sonra 4-A, 4-K, 4-F, 4-E, 4-H, 3-C, 4-E sınıf öğrencilerinin söyledikleri ilahiler ile devam etti.Ardından ana sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu semazen gösterisine geçildi.

3-A sınıf öğrencilerinden Hayrunnisa Kılıç ve Ömer Şanlı “Sen Yoktun”, şiirini seslendirdi. Programda 3-C sınıf öğretmeni ve program sunucusu Cengiz Orhan tarafından “Aç Kapılarını Kabe” isimli şiir okundu.

Program Hz. Muhammede Mektup yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3113 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu