OSMAN BAYDEMİR'İN SİVEREK TEMASLARI

Şanlıurfa BDP Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir Siverek’te bir dizi temaslarda bulundu.

OSMAN BAYDEMİR'İN SİVEREK TEMASLARI
05 Mart 2014 - 15:42

Siverek ilçesinde Sabah saat 9.00’da gelen Baydemir Hayvan pazarına giderek Vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen Baydemir, “Biz öyle bir tarzı hedefliyoruz ki, Türkiye demokrasi kültürüne bir model olsun. Bunun azami çabasını ortaya koyuyoruz. Şuana kadar Urfa genelinde son derece memnuniyet verici bir seçim atmosferi var. Gerçek bir demokrasi şenliği şeklinde gidiyor. Kimsenin kimseye bir taş atmadığı, ama herkesin dili ile projesi ile hizmete talip olduğu, ben daha iyisini yaparım ey halkımız dediği bir seçim havası hakim” diye belirtti.

Buradaki konuşmasının ardından Baydemir, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ile bir araya geldi. Kaymakam Erkal ile görüşen Baydemir, buradan ayrılarak Siverek Belediye başkanı ile görüşmek için Ayrıldı.

Siverek Belediyesine gelen Baydemir, Siverek Belediye başkanı Ali Murat Bucak ile bir araya geldi. Burada konuşan Baydemir, ‘’ bu seçim sürecinde rabbim kazadan beladan korusun, BDP olarak bu seçimde tatsız bir durumun olmaması konusunda olağanüstü çaba gösteriyoruz, 30 yıllık 40 yıllık o hepimizi etkileyen yaralayan o travma o geçmiş inşallah geçmişte kaldı. Bir daha yaşanmaması için partimle birlikte o acı ve travma dolu gönlerin zikretmemesi için çaba sarf edeceğiz, büyük barış için buradaki insanlar olarak kardeşliğimizi pekiştirmek dostluk elini uzatmamız lazım, kucaklaşmamız lazım’’ dedi.

Yapılan açıklamaların ardından bir süre başkan bucak ile görüşen Osman Baydemir partisinin seçim çalışmalılarına katılmak için belediyeden ayrıldı.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 4630 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x