OSMANLI OCAKLARI SİVEREK TEŞKİLATI KURULDU

Osmanlı Ocakları Siverek teşkilat başkanlığına Nuh Karakeçili getirildi.

OSMANLI OCAKLARI SİVEREK TEŞKİLATI KURULDU
10 Nisan 2015 - 10:53

Osmanlı Ocakları Siverek teşkilat başkanlığına Nuh Karakeçili getirildi. Atamayı Şanlıurfa il Başkanı Hasan Aydın Ay ve Teşkilat Başkanı M.Alperen Atun yaptı.Yeni atanan ilçe başkanları ve il başkanı, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A.Kadir Canpolat ile bir araya geldi.Yeni ilçe Başkanlarına kurucu ilçe başkanlıkları verildi. Osmanlı Medeniyeti için yapılması gereken hizmetler konuşuldu.

Başkan Nuh Karakeçili açıklamalarında Osmanlı Ocakları teşkilatının amacının Osmanlı hoşgörüsünü gelenek ve göreneklerini, örf ve adetlerini yeni nesile anlatmak, Osmanlı kültürünü yeni kuşaklara aktarmak olduğunu söyledi. Karakeçili, bununla beraber madde bağımlısı gençleri topluma kazandırmak için çeşitli seminerler tertipleyip onları topluma faydalı hale getireceklerini söyledi.

Başkan Karakeçili; ''Kendimde bir Osmanlı torunuyum.Bu çatıda kendi benliğimi ve kültürümü bu bayrak altında Siverek halkına ifade edebilmek için bu şanlı aileye katıldım ve Osmanlı Ocakları ailesine katıldığım için mutluyum ve onurluyum.Ve Siverek'te de bu şanlı bayrağı hakkı ve onuru ile taşıyacağız''dedi.

Osmanlı ocakları teşkilatı 20 mayıs 2015 tarihinde Siverek İlçesinde Osmanlı ocakları genel başkanı A.Kadir Canpolat tarafından açılacak.

Haber Merkezi


Bu haber 4608 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu