Özaslan Siverek'te basın mensuplarıyla buluştu

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan, Siverek’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özaslan Siverek'te basın mensuplarıyla buluştu
07 Mart 2024 - 16:04

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özaslan, partisinin seçim lokali açılışına katılmak üzere Siverek’e geldi.

Siverek’te görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Özaslan, seçim sürecini değerlendirdi.

Özaslan görüşmede Şanlıurfa’nın kanayan yarası olan mevsimlik tarım göçüne dikkat çekerek, bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirtti.

“MEVSİMLİK TARIM GÖÇÜ, ŞANLIURFA’NIN EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİDİR”

Özaslan: “Her yıl binlerce aile, geçimlerini sağlayabilmek için mevsimlik tarım işçisi olarak başka şehirlere göç ediyor. Ekibimizle daha önce farklı şehirlerde çalışan mevsimlik tarım işçilerini çalıştıkları yerde ziyaret ettik. Ziyaret sonrası ailelerin sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaştık.” dedi.

Başkan adayı Özaslan, seçildikleri takdirde mevsimlik tarım göçünü bitireceklerini vurgulayarak, “Mevsimlik işçi Şanlıurfa’mızın en büyük sorunudur. Ailelerimiz zor şartlarda ve düşük ücretlerle çalışmak zorunda kalıyor. Çocuklar ise eğitimden mahrum kalıyor. Bu sorunun çözümü için acil adımlar atılması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Programa, Özaslan’ın yanı sıra, HÜDA PAR Siverek Belediye Başkan Adayı Abdurrahim Sımak ve HÜDA PAR Siverek yönetimi katıldı.

Bu haber 334 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti