Pazar günkü elektrik kesintisi iptal edildi

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Siverek ilçesinde, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) tarafından pazar günü bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında yapılacak planlı elektrik kesintisini iptal etti.

Pazar günkü elektrik kesintisi iptal edildi
28 Ocak 2017 - 13:40

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ) tarafından pazar günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve iyileştirme çalışmalarından dolayı yapılacağını duyurduğu planlı elektrik kesintisini iptal etti.

Elektrik kesintilerinin kötü hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik elektrik kesintisi duyurusunun ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teiaş ile görüşmemiz neticesinde bakım için yapılacak olan elektrik kesintisini soğuklardan ötürü sonraki haftalara ertelenmesini talep ettik” demişti.

Siverek Gençlik sitesi olarak da yaptığımız haberlerde “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Siverek’te pazar günü en düşük hava sıcaklıklarının -6 dereceye düşmesi bekleniyor. Siverek’in birçok mahallesinde insanların doğalgaz ve elektrik ile ısınmasından dolayı yaşanan uzun süreli elektrik kesintisinin mağduriyetlere neden olacağı tahmin ediliyor” diyerek kesintilerin ileri bir tarihe ertelenmesi çağrısında bulunmuştuk.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2432 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu