Ş.URFA'DA POLİSE SALDIRI:2 POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa’da PKK’liler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan 2 polis hayatını kaybetti.

Ş.URFA'DA POLİSE SALDIRI:2 POLİS HAYATINI KAYBETTİ
29 Ağustos 2015 - 07:11

PKK’liler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servis'te görevli 2 polise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırıda yaralanan polislere ilk müdahale görevli oldukları Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yapıldı. Daha sonra yaralı polislerden biri Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne diğeri ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı polisler burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Hayatını kaybeden polislerin isimlerinin Fatih Kılbey ve Tanju Sakarya olduğu öğrenildi.

Ak Parti İlçe Binasına Bombalı Saldırı

Dün gece Şanlıurfa Akçakale yolu üzeri Kuyubaşı Kavşağı’nda bulunan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı binasına PKK’liler tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre parti binası önüne gelen biri kadın diğeri erkek iki bombacı, parti binası penceresinden içeriye parça tesirli 3 adet bomba attı.

Atılan üç bombadan ikisi patlarken biri ise patlamadı. Patlamalar sonucu parti binasında büyük hasar oluşturdu. Kadın saldırgan parti binasında görevli memur tarafından yaralanarak etkisiz hale getirilirken, olay yerinden kaçan erkek saldırgan ise Harrankapı Mezarlığı içinde yakalandı.

Yaralı olarak yakalanan kadın saldırgan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yakalanan diğer saldırgan ise gözaltında alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

(Osman Gülebak-İLKHA) (Osman Gülebak-İLKHA)


Bu haber 3446 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü