Sağlık -Sen üyeleri Fırat Nehrini gezdi

Siverek Sağlık Sen düzenlemiş olduğu etkinlik ile üyeleri ile birlikte Fırat Nehri'nin güzelliklerini gezdi.

Sağlık -Sen üyeleri Fırat Nehrini gezdi
11 Ağustos 2018 - 20:46

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Siverek Temsilciliği üyelerine yönelik düzenlemiş olduğu sosyal ve kültürel faaliyetlere bir yenisini daha ekledi.

Sağlık- Sen Siverek Temsilciliği, Siverek Belediyesi tarafından tesis edilen araçlarla, Nissibi Köprüsü yanı başında bulunan Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı ve sosyal tesislerine gelerek, Siverek Belediyesine ait gezi feribotu ile Fırat Nehri'nin eşşiz güzelliklerini gezdi. Etkinliğe Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Sağlık-Sen Siverek Temsilcisi Suat Kalkan, Sağlık-Sen üyeleri ve üye aileleri katıldı.

Feribot üzerinde yapılan sabah kahvaltısının ardından Mezra, Tüverek, Xerzino, Desman, Takoran sularından geçilerek, Adıyaman'ın Gerger ilçesi sularına kadar gezildi. Gezi sırasında Fırat'ın eşsiz güzellikleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Sağlık-Sen üyeleri, Fırat Vadisinin güzelliklerinin tanıtımı konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek'in tanıtımı noktasında, Takoran Vadisi ve Fırat Nehri'nin eşsiz güzelliklerini herkese tanıtmak istediklerini belirterek, Etkinliğe katılan Sağlık-Sen üyelerine teşekkür etti.

Sağlık-Sen Siverek Temsilcisi Suat Kalkan ise kendilerine böyle bir imkan sundukları için Siverek Belediyesi Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, " Bugün üyelerimiz ile birlikte Fırat Nehrinin doyumsuz güzelliklerini ziyaret ettik. Bazı arkadaşlarımız ilk kez bu güzellikleri gördüler. En başta bu güzelliklerin tanıtımı noktasında gayret gösteren Siverek Belediyesi Başkanı Sayın Resul Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah üyelerimize yönelik sosyal ve kültürel aktivitelerimiz devam edecek" dedi.

Takoran Kültür ve Doğa Festivalı Düzenlenecek

Siverek Belediyesi tarafından Takoran Kültür ve Doğa Festivali düzenlenecek. 28 – 29 – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında doğa ile iç içe gerçekleştirilecek olan Siverek Belediyesi Kültür ve Doğa Festivali’nde, Maraton koşusu, tekne turları, yöresel yemek yarışmaları, müzik şöleni, panel ve birçok sürpriz etkinliğin olacağı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2752 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması