Sakarya'dan Siverek'e iyilik dokunuşu

Sakarya'da yaşayan hayırsever kadın, Siverek'te yaşayan iki engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti. Sakarya'da yaşayan hayırsever Zerrin Sadıç, Siverek Engelliler Derneğini vasıtasıyla iki engelli çocuğa manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

Sakarya'dan Siverek'e iyilik dokunuşu
16 Temmuz 2023 - 15:18
Sosyal medya hesabı üzerinden Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş'e ulaşan hayırsever Sadıç, Siverek'te engelli 2 çocuğa destek olmak istediğini söyledi. Engelliler için tekerlekli sandalyenin ihtiyacı olduğunu öğrenen Sağdıç, yürümeyen iki engelli çocuğa manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sağdıç, "Sosyal medyadaki takipçilerimin desteğiyle Siverek'teki iki engelli çocuğumuza manuel sandalye hediye etmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.



Engellilerin yüreğine dokunmasından dolayı Hayırsever Zerrin Sağdıç'a teşekkür eden Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, "Çok uzaklarda olmasına ve bizleri tanımamasına rağmen Siverek'te iki engelli kardeşimize manuel sandalye hediye eden Zerrin Hanım'a çok teşekkür ediyoruz. Kentimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin yaşam koşullarının zorlaştığı bu süreçte bu gibi desteklere çok ihtiyacı var. Engelliliğe duyarlı herkesi Siverek Engelliler Derneği aracılığı ile ailelerimize destek olmaya davet ediyorum dedi." dedi.

(GAPGündemi)

 
Bu haber 742 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım