SANAYİ İŞÇİSİ KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iş yerine giden sanayi işçisi, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

SANAYİ İŞÇİSİ KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI
08 Nisan 2015 - 13:04

Siverek’te sokaklarda dolaşan başıboş köpekler, özellikle ilçenin Ayvanat ve Yenişehir Mahallelerinde halkı tedirgin ederken bugün sanayi sitesindeki ki iş yerine giden bir işçiye saldırıp çeşitli yerlerinden yaraladılar.

Sanayi sitesinde biçerdöver tamirciliği yapan Faysal Alişiroğlu (50) Ayvanat Mahallesi’nde bulunan Sanayi Sitesine gittiği sırada, Siverek SGK Müdürlüğü önünde başıboş 3 köpeğin saldırısına uğradığını söyledi. Köpeklerin ısırması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Alişiroğlu, çevredekilerin yardımıyla köpeklerden kurtarılarak Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vücudunun 5 yerinden köpeklerin ısırması sonucu yaralanan Alişiroğlu tedavisinin ardından taburca edildi.

Konu hakkında İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) açıklama yapan Alişiroğlu, "Biz bu tehlikeyi her gün yaşıyoruz. Belediye neden ilgilenmiyor anlamıyoruz. Benim yerimde bir çocuk veya bir kadın olsaydı durum daha vahim olabilirdi. Bir an önce ilçedeki başıboş köpekler ile ilgi bir çalışma yapılmasını bekliyoruz.” dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2709 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü