Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül maaşını Filistin için bağışladı

Şanlıurfa İHH’nın Filistin’e yardım çağrısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Zeynel Abidin Beyazgül, bir maaşını bağışlayarak destek verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül maaşını Filistin için bağışladı
15 Mayıs 2021 - 14:52
Şanlıurfa İHH’dan Kudüs, Mescid-i Aksa ve Gazze’deki Müslümanlar için yapılan yardım çağrısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi destek oldu. 

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Murat Müjdeci Murat Müjdeci, Şanlıurfa İHH’yı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette; Filistin ve Mescid-i Aksa ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Daha sonra Başkan Beyazgül, Filistin'e destek amacıyla maaşını İHH Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet Atila’ya teslim etti.

Filistin için bağış yapan başkan Beyazgül, "imkânı olan vatandaşlar güçleri nispetinde destek vermeli, imkânı olmayanların da dualarıyla destek olmaları gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Başkan Beyazgül'e teşekkür eden Şanlıurfa İHH Temsilcisi Behçet Atila, "Hem ziyaretten dolayı hem de Filistin, Mescid-i Aksa davasına maddi ve manevi katkılarından dolayı örnek davranışlarından dolayı sayın başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Vakfı'nı ziyaret etti.

Filistin için bir maaşını bağışlayan Başkan Beyazgül, imkânı olanların Filistin için bağış yapmasını, imkânı olmayanların ise Filistin için dua etmesini istedi.
Başkan Beyazgül'e Filistin mücadelesinin ve direnişin sembolü olan Filistin atkısı takdim edildi. (İLKHA)

Bu haber 1177 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi