Şanlıurfa Büyükşehir'de temayülde kim önde ?

AK Parti'de 26 Kasım tarihinde yapılan temayül yoklamasında öne çıkan isim belli oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir'de temayülde kim önde ?
28 Kasım 2023 - 10:44
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması öngörülen yerel seçimler için 26 Kasım 2023 tarihinde temayül yoklamasına gitti.

Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklaması Antalya Milletvekili Atay Uslu, Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, AK Parti Kadın Kolları MYK Üyesi Ayla Gündogmuş riyasetinde gerçekleşti.

Temayül yoklamasına Şanlıurfa merkez ve ilçelerinden teşkilat üyeleri katılım gösterdi.

Temayül yoklamasında delegelere herhangi bir liste sunulmazken mevcut belediye başkanı değerlendirildi ve yeni adaylar ile ilgili isimler istendi.

Kulislerden sızan bilgilere göre, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Danışmanı M.Kasım Gülpınar isminin öne çıktığı öğrenildi.

Gülpınar'a yakın isimler, Gülpınar'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için herhangi bir başvurusu veya talebi bulunmadığını, halkın aday olması yönünde teveccühünün bulunduğu ifade ettiler.

Temayül yoklaması sonuçları ne zaman açıklanacak?

Temayül yoklaması sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok. Temayül yoklaması sonuçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu ve değerlendirmelerin sürdüğü öğrenildi..


www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 1380 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım