Şanlıurfa'da 15 Temmuz Şehidleri rahmetle anıldı

Şanlıurfa'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Dergâh Camii’nde Mevlid-i Şerif ve hatim programı düzenlendi.

15 Temmuz 2021 - 17:28
Şanlıurfa'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri" kapsamında 15 Temmuz şehidleri kabirleri başında anıldı.

Bediüzzaman Aile Mezarlığındaki şehit kabirleri ziyaretine; Vali Abdullah Erin, protokol üyeleri, şehid aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehid kabirlerinin ziyareti, dua edilmesi ve kabirlere gül bırakılmasının ardından Dergah Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif ve hatim programı düzenlendi. Öğle namazının ardından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri, Haleplibahçe’deki Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önündeki alanda saat 19.30’dan sonra "Türkiye Geçilmez" konseptli resim sergisinin açılışı yapılacak.

Program, akşam namazının ardından Kur'an'ı Kerim tilaveti, "Hep Biriz" temalı video gösterimi, 15 Temmuz temalı hologram sunumu, protokol konuşmaları, yatsı namazı, kum sanatı gösterimi, ses sanatçılarının 15 Temmuz özel gösterisi ile devam edecek. Program daha sonra Doçent Doktor Ahmet Gündüz'ün "Türkiye Geçilmez" konulu sunumu, hologram, video mapping, lazer, ışık, havai fişek ve Plevne marşı gösterimleri ile devam edecek.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önündeki program, saat 00.13’te tüm camilerde sela okunmasıyla sona erecek.  (İLKHA)

 
Bu haber 556 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü