Şanlıurfa'da bayan öğretmeni kafede tehdit ettiler iddiası

Şanlıurfa'da arkadaşlarıyla oturduğu bir kafede yaşadığı olumsuz manzarayı sosyal medya hesabından paylaşan bir bayan öğretmen, kafe sahipleri tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti.

Şanlıurfa'da bayan öğretmeni kafede  tehdit ettiler iddiası
10 Haziran 2022 - 18:06

Yıllar önce sosyal hayatımıza giren ve zamanla toplumda özellikle gençler için büyük tehlikeye dönüşen internet kafeler, internetin ceplere girmesiyle yerini isminde sadece kafe yazan mekânlara bıraktı. İnternet kafeler daha çok kenar mahallelerde açılırken bugün revaçta olan kafeler ise daha çok merkezi ve lüks yaşamın olduğu bölgelerde açılıyor.

Son yıllarda Şanlıurfa başta olmak üzere birçok bölge ilinde adeta mantar gibi çoğalan birçoğu ruhsatsız kafeler, tehlike saçmaya devam ediyor. Eğlenceyi merkezine alıp bu yolla gençler için cazibe oluşturmaya çalışan bu mekânlarda, uyuşturucu ticareti başta olmak üzere her türlü gayri meşru işlerin yapıldığı çoğu zaman basına da yansıyor. Toplumda ahlaki yozlaşmaya sebep olan bu mekânların, gerekli denetimlere tabi tutulmaması toplum için risk taşımaya devam ediyor.

Son olarak Şanlıurfa’da yaşanan bir olay, bu tehlikenin vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Öğretmen arkadaşlarıyla oturduğu bir kafede yaşadığı olumsuz manzarayı sosyal medya hesabından paylaşan bir bayan öğretmen, kafe sahipleri tarafından küfürlü ve ölümlü tehditlere maruz kaldığını iddia etti.

Sitemizin haber masasına ulaşan M. K. isimli bayan öğretmen, kendisine yönelik yapılan küfürlü tehditlerin fotoğraflarını paylaşarak sesini duyurmaya çalıştı.

Olay, Haliliye’de bulunan bir kafede yaşandı.

İddiaya göre, öğretmen arkadaşları ile kafeye giden öğretmen M. K. kafede uyuşturucu ve kadın ticareti yapıldığını duydu. Kafede esrar maddesi içilmesinden rahatsız olan M. K. kafedekiler tarafından sözlü tacize uğradı. Bunun üzerine hemen kafeden ayrıldığını belirten öğretmen M. K. tepki olarak söz konusu kafede yaşadığı rahatsızlığı mekân ismi vererek sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımın ardından bayan öğretmen, kafe sahibi olduğu iddia edilen A. B ve M. B’nın tehdit ve küfürlü mesajlarına maruz kaldı.

Öğretmen M. K. şunları söyledi:

“Ben Urfa’da bahsedilen kafede arkadaşımla oturuyordum. Bir adam bizim karşımızda uyuşturucu sattı. Biz de gördük bir de kadın konusu geçti. Ses bize de geliyordu. Sonra esrar yakıp içtiler pis koku geldi. Biz de kalktık ve oradaki çocuk arkamızdan laf söyledi: ” siz de gelin kafası güzel” dedi. Biz de geldik ben bunu hesabımda paylaştım. Bu A. B. de kafenin sahibiymiş mesaj attı ve ağır küfürler yapmaya devam etti durmadan.”

Öğretmen M. K. paylaştığı mesajlaşma fotoğraflarında atılan tehdit mesajları şöyle:

“O paylaşımları kaldır. Bak seni bulurum. Seni bulduğumda yalvaracak fırsatın olmaz. Ulan bu Urfa’da kim bana yapabilir salak. Sen beni paylaş seni de yanındaki öğretmen olan o… da bak neler yapacam. Bak size ne yapacam. O… kokain de satarım esrar da karı da kafe benim kafem kim sizi s… Sen bizim cafeyi paylaş. Ben oranın sahibiyim. İsmim A. B. Orada olacağım. Sen şikâyetçi ol bak Urfa’da sana neler yapacağım. Seni görevden aldıracağım. Bunun için çok para harcarım. Yine de seni aldırtırım ben. Sana ne lan Urfa’dan bekçi misin sen Urfa’nın?”

Mesajlar arasında kafe sahibinin, “…Kokain de satarım esrar da, karı da kafe benim kafem…” demesi dikkat çekti.

Son olarak durumu iki defa polise bildirdiğini ama bir sonuç alamadığını belirten M. K, tehdit mesajları atan kafe sahibinin dün gece kapısına dayandığını söyledi. 

Kaynak: urfaninnabzi.com

 


Bu haber 1241 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması