Şanlıurfa'da iş yerinde patlama: 2 ölü, 8 yaralı

Şanlıurfa'da bir işyerinde gaz sıkışması sonucu meydana geldiği tahmin edilen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da iş yerinde patlama: 2 ölü, 8 yaralı
20 Şubat 2023 - 12:41
Olay, Bahçelievler Mahallesi eski Kız Meslek Lisesi yanında yaşandı.

İddiaya göre, Bir iş yerinde doğal gaz sıkılaşması sonucu meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan binalarda, işyerlerinde ve araçlarda hasar meydana geldi.



Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Binanın tedbir amacıyla kontrollü şekilde tahliye edildiği bildirildi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül patlamanın yaşandığı bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.



Şanlıurfa Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bahçelievler semtimizde 112. Sokak’taki bir işyerinde meydana gelen patlama sonucunda; 2 kişi hayatını kaybetmiş, toplam 8 kişi yaralanmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." denildi.



"Vali Ayhan yaralıları ziyaret etti"

Vali Ayhan, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen patlamada yaralanan ve Mehmet Akif İnan Eğitim  ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


VİDEO

www.siverekgenclik.com
 

Bu haber 1113 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti