Şanlıurfa Memur-Sen'den Filistin halkına destek

Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile işgalci Siyonistlerin mazlum Filistin halkına yönelik katliamlarını kınadı.

Şanlıurfa Memur-Sen'den Filistin halkına destek
14 Ekim 2023 - 15:27


Başta İslam coğrafyası olmak üzere dünyanın dört bir tarafında Siyonist işgalcilerin mazlum Filistin halkına yönelik katliamlarına tepkiler devam ediyor.

Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde düzenlemiş olduğu basın açıklaması ile Siyonist İsrail'in saldırılarını kınadı.

Basın açıklamasını Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun okudu.

"Siyonist katliamı lanetliyoruz"

Zulmün olduğu yerde tarafsızlığın namussuzluk olduğunu ifade eden Coşkun, "Bugün Türkiye genelinde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız. Aynı anda Ankara’da büyük bir mitingle Siyonist katliamı lanetliyor, bütün Türkiye’den ses veriyoruz. ‘Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur’ diyerek siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız.
Ve dünyanın tüm iyi insanlarına “zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor” uyarısında bulunmak için buradayız." ifadelerini kullandı.

"İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür"

Bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerine kurulmuş bir rejim olduğunu vurgulayan Coşkun, "
Soykırımcı siyonistler Filistin’de katliam yaparken, susanların kıyameti zorladığı zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kanı üzerine kurulmuş bir rejim var.  O şebekeye kimileri devlet diyor. Hayır, İsrail bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. İsrail, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı bir organizasyondur. 
İşte, bu rejime karşı direnen bir avuç insan,  bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan o halk katlediliyor. İnsanlık nerede? Onur nerede? Bugün Filistin’de can pazarı kurulmuş.
Gazze’de çocuklar ölüyor! Gazze’de kadınlar ölüyor! Gazze’de ihtiyarlar ölüyor! Gazze’de insanlık ölüyor! Kan üzerine yükselmiş Batı Medeniyeti katille aynı safta… Ey insanlık neredesin?
Biz biliyoruz, Filistin’de kardeşlerimiz onurlarıyla şehit oluyor.  Dünyanın kötülüğü ise geride kalanların yakasına yapışıyor." şeklinde konuştu. 

"Netanyahu ‘Gazze’yi dümdüz edeceğiz’ diyor"

İsrail'in saldırılarındaki pervasızlığa dikkat çeken Çoşkun, "İsrail savunma bakanı çıkıyor, Filistinliler hakkında, ‘Onlar insan değil, hayvanlarla savaşıyoruz’ diyor.  Kötülüğün görüntüsü Netanyahu ‘Gazze’yi dümdüz edeceğiz’ diyor. Sözde sağlık bakanı, ‘Hastanelere başvuran Filistinlileri tedavi etmeyeceğiz’ diyor. Hatta ‘Hastanede yatan Filistinliler infaz edilebilir’ diyerek kutsal bir mesleği terör aracına dönüştürüyor. Sözde Cumhurbaşkanları, ‘Elektrik, su, yiyecek verilmeyecek. Ulaştırmaya çalışan araçlar vurulacak’ derken, sözde bir milletvekili, ‘nükleer silah kullanmalıyız’ diyebiliyor. Değerli kardeşlerim, her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlûkatta bir denge vardır. Fakat bu kandan, irinden beslenen örgüt, vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değil. Bakın, insanlıktan çıkmış sözde savunma bakanları ne diyor… ‘Askerler her şeyi yapabilir. Hiçbir yaptığı için sorumlu değiller, yargılanmayacaklar…’ABD’li bir senatör ise ‘Bu bir din savaşı. Her yeri bombalamalıyız…” diyerek kötülük rejimine dini bir kılıf geçiriyor. "

"Daha çok rahatsız olacaksınız"

Basın açıklamasının sonunda çağrıda bulunan Çoşkun, "Onun için dünyanın iyi insanlarına çağrıda bulunuyoruz.  Bu zulüm bütün dünyayı saracak uçak gemilerinin bölgeye sadece İsrail’e destek için gelmediğini hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bütün hesaplar İsrail’in bölgesel planları ve güvenliği için. Güvenlik güçlerimizin Suriye’deki haklı operasyonlarından rahatsız olmaları da bundan.  Emperyalistlere güçlü bir sesle altını çizerek ifade etmek isteriz ki; Daha çok rahatsız olacaksınız!”


Bu haber 374 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti