Şenbayram: Siverek her türlü hizmete layıktır

AK Parti Siverek Belediye Başkan aday adayı Sabri Şenbayram, Siverek'in mevcut potansiyeli ile her türlü hizmete layık olduğunu ifade etti.

Şenbayram: Siverek her türlü hizmete layıktır
23 Aralık 2023 - 15:54
AK Parti Siverek Belediye Başkan aday adaylarından Sabri Şenbayram, aday adaylık sürecinde yerel ve ulusal medya organlarında düzenlenen birçok ankette öne çıkan bir isim.

Aday Adayı Şenbayram, ilk orta ve lise öğrenimini Siverek İmam Hatip Lisesinde te başlayarak Türkiye'nin farklı illerinde tamamladı. Hem Siverek Endüstri Lisesi Mezunu hem de İmam Hatip Lisesi mezunu.

Şenbayram, Ekonomi, Siyaset, İktisat ve Kamu Yönetimi alanlarında yükseköğrenimini de Almanya ve Türkiye Üniversitelerinden tamamladı.

Memuriyetine Siverek Belediyesi'nde ilk İmam kadrosu ile atanan Şenbayram, bazı kesintilerle beraber devlet dairelerinde 30 yılı aşkın bir süre hizmet verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 90'lı yıllarda İstanbul İl Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı günlerine denk gelen süreçte, Cumhurbaşkanımızın siyasete getirdiği yeni bir soluk ve hizmet anlayışı ile beraber siyasete ilgi duymaya başlayan Şenbayram, Siverek için hayaller ve projeler biriktirdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde ipi göğüsleyerek adayı adayı olan Şenbayram, şayet aday olup seçilirsek Siverek’e, gençlik meclisi, muhtarlar meclisi, STK meclisi ve herkesimden kanaat önderleri vb. meclislerini kuracağını söyleyerek ortak akılla hizmet edeceklerini, yeni bir yönetim tarzını hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Gazetecilerin "İşe nereden başlayacaksınız?" sorusuna "En ihtiyaç duyulan noktada en acil hizmetle mesela özellikle Siverek'te yollar berbat, çamur ve çukurdan geçilmiyor. Siverek’in özellikle merkez kenar mahallerinde günde 2 saat su veriliyor. Siverek merkez mahallerinde durum böyle ise merkeze bağlı köylerimizin vay haline ve bunlar ciddi sorunlar acil müdahale gerektiren sorunlar"
Şenbayram, Siverek’in öncelikle alt yapısını güçlendireceklerini ifade etti.

"Siverek’e hizmet etmek her Sivereklinin hayalidir"

“Neden Siverek ve neden şimdi?” sorusuna Şenbayram, "Siverek’e hizmet etmek her Sivereklinin hayalidir. Neden şimdi sorusuna gelince? Bunu hisseder ve harekete geçersiniz. Siverek'e ilişkin gönlümüzdeki hayallerin daha fazla gecikmemesi ve bahsettiğimiz sorunların ve olumsuzlukların bitmesi için böyle bir yol ve misyona karar verdim. Onun için aday adaylığım doğru zaman ve doğru bir zemine denk geldi. Kısacası bu süreci böyle okuyarak bu yola girmiş olduk." şeklinde konuştu.

"Siverek her türlü hizmete layıktır"

AK Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı Şenbayram, "Siverek her türlü hizmete layıktır. Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır illerinin kesişme noktasında bulunan Siverek, gelişme potansiyeline sahip bir kentimizdir. Biz bu gelişime en akıllıca dokunuşlar yaparak katkı sağlayacağız. Örneğin tarım arazisini korumaya çalışmaya dikkat ederek, Siverek’in sadece bir tarafına doğru değil, dört tarafına, her yöne doğru alt ve üst yapısıyla tarım dışı taşlık hazine arazilerini imara açarak, adil ve şeffaf bir şekilde rantın önüne geçeceğimiz gibi Siverek'imizi de akıllıca büyütmüş olacağız. Hedefimiz: her alanda istişareye açık ve şeffaf bir anlayışla, kurumsal, katılımcı, vizyonel bir belediye yönetimi oluşturmak." diye konuştu.

"Anketlerde bana destek veren herkese teşekkür ediyorum"

Sitelerde yapılan seçim anketleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Şenbayram, "Seçim anketleri ile ilgili söylediklerimi yine tekrar söylüyorum. Siverekgenclik.com sitesinde halen devam eden "2024 Belediye seçimlerinde AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı kim olsun?" anketlerinde %35 oy oranı ile ve yine habersanlıurfa.net sitesinde %67 gibi bir oranla ilk sırada yer almamıza katkıda bulunarak demokratik tercihini dile getiren ve bana oy veren-vermeyen herkese teşekkür ediyorum.

Bu göreve bizi layık gören vatandaşların bu teveccühü bizi onore etmişlerdir. Bu bir hizmet yarışıdır. İlgili kurum ve kurullar tarafından aday gösterilmemiz halinde şehrimiz ve halkımız için düşündüğümüz projeleri hayata geçirmek için bir fırsat yakalamış olacağız." ifadelerini kullandı.

"Siverek halkıyla uyumlu bir şekilde Siverek’e hizmet edeceğim"

Diyalog kapısının her zaman açık olacağına dikkat çeken Şenbayram, "Halkımızın tercihine her zaman ve zeminde saygı duyduğum gibi halkını kucaklayan, toplumun tüm dinamikleriyle istişare eden, halkın taleplerini dikkate alan bir yönetim anlayışını uygulamaya koyacağız. Özellikle gençlerimizle, muhtarlarımızla, STK'larımızla ve kanaat önderlerimizle birlikte ortak akılla bir yönetim tarzını hayata geçireceğiz. Diyalog kapımız her zaman açık olacaktır.

Bu vesileyle tekrar vurgulamak istiyorum ki bu seçimin Siverek halkına huzur, barış ve iyilikler getirmesini temenni eder ve seçimin tam bir demokrasi şöleni tadında geçmesi için maddi ve manevi gücüm nispetinde mensubu olduğum AK Parti Camiası ve Cumhur İttifakı desteğiyle elimden ne geliyorsa Siverek halkıyla uyumlu bir şekilde yapacağımı belirtmek isterim.

Yine bu vesileyle tüm aday adayı kardeşlerime başarılar diler, Siverek halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Durmak yok yola devam." dedi.

GAPGündemi

Bu haber 733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti