SİVEREK BELEDİYESİ'NDEN NEWROZ ETKİNLİĞİ

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Nevroz şenlikleri 15–21 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

SİVEREK BELEDİYESİ'NDEN NEWROZ ETKİNLİĞİ
13 Mart 2015 - 12:00

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Nevroz şenlikleri 15–21 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Kapalı Spor Salonunda 15 Mart 2015 saat 16.00’da Arpak Kardeşler Halk Konseriyle başlayacak olan etkinlikler kapsamında 16–17–18 Martta ise ebru resim sergisinin ardından 18 Mart tarihinde ise 100. yılında Çanakkale Ruhu Şiir Kompozisyon Ödül törenleri ile devam edecek.

19 Mart 2015 günü ödüllü Nevroz Barış Koşusu, 20 Mart tarihinde Dilek Balonu Uçurmanın ardından son gün 21 Mart 2015’te Çocuk Tiyatro Folklor Gösterisi ile son bulacak. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı Nevroz’un bahar coşkusu, kardeşlik, dayanışma, barış ve huzur olduğunu ifade etti.

Postacı, “Siverek Belediyesi olarak Nevroz şenlikleri haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bir haftalık zaman diliminde Arpak Kardeşler konseriyle başlayacak etkinliklerimiz tiyatro ve folklor gösterileri ile son bulacak. Tabi bunun yanı sıra ödüllü yarışmalarımız da olacak. Tüm halkımız ile birlikte Nevroz’u ismine yakışır bir şekilde kutlayıp barış sürecine katkı sunmak adına hep beraber halaya duracağız barış ve kardeşlik halayına tüm halkımız davetlidir, gün yarınlara daha umutla bakma günüdür”

Haber Merkezi


Bu haber 2907 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü