Siverek Milli Eğitim Müdürü Kapanoğlu'nun yeni eğitim öğretim yılı mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’ndan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Siverek Milli Eğitim Müdürü Kapanoğlu'nun yeni eğitim öğretim yılı mesajı
06 Eylül 2021 - 10:17

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu yeni eğitim-öğeretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kapanoğlu mesajında, "Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de Coronavirus tedbirleri altında yeni eğitim öğretim yılına başlamanın sevincini yaşıyoruz. Coronavirus nedeniyle uzun bir aradır öğrencilerimize hasret kaldık. Umut ediyoruz ki millet olarak, bu zorluğun ötesinden gelecek ve bu eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geçireceğiz.

Bu zorlu süreçte, gerek uzaktan eğitimde olsun, gerek ara ara yüz yüze eğitimde olsun üstün fedakârlık ortaya koyan tüm meslektaşlarımı da kutluyorum. Gelmiş geçmiş en yüce, en değerli meslek olmanın hakkını bu zor süreçte de göstermiş olduğunuz gayret ve çabalarla bir kez daha gösterdiniz. Şahsım ve kurumum adına sizlere şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu münasebetle başta veli ve okul idarecilerimiz olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimizden ricamız maske, hijyen ve mesafeye dikkat etmelerini, tedbirlere uymalarını rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar diler, tekrar yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 742 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü