Blue Diamond Pırlanta Fırsatlarını Kaçırmayın!

Blue diamond 2014 yılında kendi ismiyle hazırladığı mücevherler ile dikkat çekiyor. Pırlanta her kadının hakkı sloganıyla yola çıkan marka her keseye uygun mücevherler ile sektörde bir numara olma yolunda hızla ilerliyor.

Blue Diamond Pırlanta Fırsatlarını Kaçırmayın!
06 Eylül 2021 - 11:28

Blue diamond 2014 yılında kendi ismiyle hazırladığı mücevherler ile dikkat çekiyor. Pırlanta her kadının hakkı sloganıyla yola çıkan marka her keseye uygun mücevherler ile sektörde bir numara olma yolunda hızla ilerliyor. Gerek evlilik hazırlığı, gerek düğün hediyesi olarak oldun Blue diamond binlerce model ve seçenek sunmakta.

Evlilik teklifi sırasında artık bir sembol haline gelen tektaş yüzük çeşitleri ile Blue diamond sizlere en anlamlı gününüzde de eşlik edecek. Mağazalarda binlerce model arasından size en uygununu seçebilir aynı zamanda www.bluediamond.com.tr adresinde de tüm seçenekleri görebilirsiniz. Evlilik heyecanınızda da Blue diamond her zaman sizlere destek olan firmadır. Evlilik heyecanınızı en güzel pırlantalarla taçlandırmak için Blue diamond mağazalarını ziyaret edin.


 

Eylül Ayına Özel İndirimler

Yeni web sitesi ile online alışveriş seçeneği de sunan Blue diamondda alacağınız her bir mücevherin sertifikası bulunmaktadır. Böylece aldığınız mücevherlerin pırlantalarda karatını, altında gramını ve mücevherinizin tüm özelliklerini inceleme şansınız da olur. Hologram teknolojisi kullanan Blue diamond sahteciliklere karşı da önlem almış durumdadır.
Blue diamond kampanyalarıyla da tıpkı mücevherleriyle olduğu gibi başınızı döndürmeye devam ediyor. 1-19 Eylül tarihleri arasında %50 indirim fırsatıyla rlanta yüzük, kolye, safir bileklikler, yakut küpeler gibi sayısız farklı seçenek arasında kaybolabilir ve sevdiklerinize en güzel mücevherleri hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

Yaz Modası Evliliklerinin Vazgeçilmezi Mücevherler

Evlilikler her zaman büyük heyecan veren mutluluk dolu olaylardır. Evlilik aşamasında bir erkeğin kadına vermiş olduğu değeri gösteren en önemli hediyelerden biri de şüphesiz ki kıymetli mücevherlerdir. İşte bu hediyeler Blue diamond ile daha da bir anlam kazanıyor. Beştaş yüzüklerden baget kolyelere, pırlanta, safir gibi değerli taşlarla oluşan harika kolyelere kadar her zevke uygun mücevherler sadece Blue diamondda sizlerle buluşuyor.




Firma güvenilirliğinin yanı sıra indirimleriyle de dikkat çekiyor. Binlerce seçenek, kaliteli ve güvenli alışveriş, her anınızda yanınızda olan güler yüzlü çalışanları ile düğün takıları ve her türlü mücevher sadece Blue diamonddan alınır. Çünkü Blue Diamond Her Kadının Hakkı…


 
Bu haber 1072 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor