Siverek'te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Siverek Belediyesince 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen geceye katılanlar gönüllerince eğlendi.

04 Aralık 2023 - 11:05
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tarihi Paşa Konağı’nda düzenlenen geceye ilçede faaliyet gösteren engelliler derneklerinin üyeleri ve aileleri katıldı.

Sıra gecesi ekibinin seslendirdiği türkülere eşlik eden davetlilere çiğköfte ikram edildi.

Türküler eşliğinde halay çeken davetliler, gönüllerince bir gece geçirdi.

Geceye katılan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, gece katılan davetlilerle yakından ilgilendi. Masaları dolaşan Çakmak, davetlilerle fotoğraf çektirdi.

Her sağlıklı bireyin engelli adayı olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen gecede siz değerli ve özel bireylerle olduğum için mutluyum. Son 20 yılda siz özel bireylerimizin devletin şefkat eliyle aileleri ile birlikte devletimizin tüm sıcaklığıyla verdiği maddi ve manevi desteklerle engelleri beraber aştık. Aslında asıl engel yüreklerde ve kalplerde olmasın diyoruz. Yüreği ile yanımızda olan siz özel bireylerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. Sizlerle bir arada olmak için programları yarı bırakıp geldim çünkü sizler gerçekten özelsiniz ve sizlerle bir arada olmak çok güzel. Yaptığımız hizmetlerde sizlerin daha rahat hizmet alabilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz ki yapmaya devam edeceğiz. Ben gününüzü tekrardan kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Düzenlenen gece için Çakmak’a teşekkür eden davetliler, gönüllerince bir gece geçirdiklerini belirtti.

 
Bu haber 3232 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti