SİVEREK'TE AŞIRI YAĞIŞLAR ETKİLİ OLDU

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, maddi hasarlara neden oldu.

SİVEREK'TE AŞIRI YAĞIŞLAR ETKİLİ OLDU
06 Ocak 2015 - 08:43





Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan yağmur, akşam saatlerinde etkisini artırınca dereler taştı, su taşkınları meydana geldi.

Siverek- Diyarbakır Karayolunda Selimpınar Deresinin taşması sonucu 1 araç devrildi, 3 araç da şarampole sürüklendi. Neye uğradıklarını şaşıran sürücüler durumu güvenlik ekiplerine haber verdi. Sel sularında mahsur kalan araçlar, iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Şiddetli rüzgâr nedeniyle bazı işyerlerinin reklam panoları da zarar gördü.

Aşırı yağışlardan dolayı Şair İbrahim Rafet Caddesinde bulunan bir evin duvarları yıkıldı. Yıkılan enkazdan dolayı yol kapandı. İlçede birçok ev ve işyeri sular altında kaldı.

Aşırı yağışlardan dolayı Çermik Yolu üzerinde bulunan Tıhdemir Köprüsünde de taşkın meydana geldi. Sel sularından dolayı tarım arazileri sular altında kaldı.

Ayrıca ilçeye 5 Km. uzaklıktaki Karpuzcu Mahallesi yolu sel sularının altında kaldı. Sel sularından hayvanlar da zarar gördü. İlçeye 20 kilometre uzaktaki Güvercin Mahallesi'nde de, şiddetli yağış nedeniyle bazı ahırları su bastı.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2750 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu