Siverek'te cadde ve sokaklarda üstyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Siverek Belediyesi altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan cadde ve sokaklarda üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Siverek'te cadde ve sokaklarda üstyapı yenileme çalışmaları sürüyor
19 Aralık 2023 - 09:34


Son dönemlerde bazı kurumlarca yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle şikayetlere neden olan cadde ve sokaklardaki deforme ve ciddi bozulmalar gideriliyor.

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde denetimlerinde bulunan Siverek Belediyesi ekipleri, altyapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda zaman kaybetmeden üstyapıyı yeniliyor.

Birçok mahallede eşzamanlı çalışma yürüten ekipler, bazı mahallelerde kilitli parke taşı döşerken bazı mahallelerde sıcak asfalt ve beton yol yapıyor.

Siverek Belediye Başkan Vekili Akif Gülel, yürütülen çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

İlçe genelinde üstyapı yenileme çalışmaları konusunda ekip sayısının arttırıldığını aktaran Gülel, "Belediye Başkanımız Ayşe hanım bu konuda baya hassas davranıyor. Özellikle vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılama noktasında tüm birimlere gerekli talimatları verdi. Altyapısı tamamlanan tüm mahallelerimizde zaman kaybetmeden üstyapı yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Amacımız halkımıza hizmet etmek ve onların hizmetler karşısında memnuniyetlerini kazanmaktır. Kısmen geç kaldığımızın farkındayız ancak altyapı bir şehir için elzemdir. En kısa sürede üstyapıyı yenileyerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız." dedi.

-Üstyapısı yenilenmeyen cadde ve sokak kalmayacak

Altyapının büyük oranda tamamlandığını belirten Gülel, "Altyapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı ve biz Siverek Belediyesi olarak üstyapısını yenilemediğimiz cadde ve sokak bırakmayacağız. Birçok mahallemizde eşzamanlı olarak çalışıyoruz. Kimi mahallede parke taşı döşenirken kimi mahallede beton ve asfalt çalışmamız var. Onarım yapmıyoruz, sıfırdan yapıyoruz. Yani kısaca Siverek'te üstyapıyı sil baştan yapıyoruz." diye konuştu.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Çakmak ve ekiplere teşekkür etti.

 
Bu haber 240 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti