Siverek'te Dünya Nüfus Gününe özel tekne turu

Şanlıurfa Siverek İlçe Nüfus Müdürlüğü çalışanları "11 Temmuz Dünya Nüfus Günü" münasebetiyle tekneyle Takoran Vadisi'ni gezdi.

Siverek'te Dünya Nüfus Gününe özel tekne turu
12 Temmuz 2021 - 10:08
Her yıl 11 Temmuz tarihinde kutlanan Dünya Nüfus Günü, Siverek ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Siverek İlçe Nüfus Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında Şanlıurfa İl Nüfus Müdürlüğü’nün de katılımıyla bölge halkı tarafından "saklı cennet" olarak tanımlanan bakir doğasıyla ziyaretçilerini etkileyen Takoran Vadisi'ne gezi düzenlendi.

11 Temmuz Dünya Nüfus Günü münasebetiyle bölgeyi ziyaret ettiklerini belirten Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Başaran, "Gün münasebetiyle meslektaşlarımızla birlikte 11 Temmuz’un ruhuna uygun gezi düzenleyip kaynaşmayı sağlamak için Takoran Vadisi’ni geziyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte aziz milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. 11 Temmuz’un tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Takoran Vadisi’ne hayran kaldıklarını dile getiren Başaran, "Bakir doğaya sahip bir bölge, herkese tavsiye ediyorum. Görmeyenlerin mutlaka görmesini tavsiye ediyorum. Bugünün sonunda herkese teşekkür ederken Siverek Kaymakamlığı ve Siverek Belediye Başkanlığımız da ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki nüfusçuyuz." diye konuştu.

Siverek İlçe Nüfus Müdürü Sedat Tata da 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü’nün kutlu olmasını dileyerek Takoran Vadisi’nin eşsiz güzelliğine vurgu yaptı. (İLKHA)

 
Bu haber 810 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...