SİVEREK'TE İKİ AYRI KAZA: 8 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

SİVEREK'TE İKİ AYRI KAZA: 8 YARALI
03 Eylül 2014 - 08:00





ŞANLIURFA - Siverek- Diyarbakır Karayolunda yarım saat içerisinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında biri ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.

İlk kaza Siverek- Diyarbakır Karayolunun 24. kilometresinde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Siverek istikametinden, Diyarbakır istikametine gitmekte olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 71 FN 409 plakalı araç, Kartal köyü yakındalarında, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, araç içinde bulunan Menduh, Sümeyye ve Ayşegül İzin ile Ülkücan Eldemir yaralandı. Yaralılar ambulans ve sivil araçlarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu kazadan yarım saat sonra ise Siverek-Diyarbakır karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Diyarbakır istikametinden, Siverek istikametine giden Bünyamin Söğüt idaresindeki 72 DT 912 plakalı araç, Ağılcık Köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlandı.Kazada sürücü Bünyamin Söğüt (41) ile birlikte araçta bulunan kardeşi Selman(28) ve çocukları Yakup(18) ile Medine Söğüt yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis, trafik akışını kontrollü olarak sağlarken, araç ise çekici yardımı ile çekildi. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2861 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem