Siverek'te "Madde bağımlılığı ile mücadele" toplantısı yapıldı

Siverek Kaymakamı Hasan Ongu başkanlığında "Madde bağımlılığı ile mücadele" toplantısı gerçekleştirildi.

Siverek'te "Madde bağımlılığı ile mücadele" toplantısı yapıldı
04 Mayıs 2021 - 16:50

Toplantıda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından İlçede uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede yapılan çalışmalar, koruyucu ve önleyici hizmetler ve yapılan rehberlik hizmetleri ile ilgili kapsamlı sunum yapıldı.

Bağımlılık çağımızın en büyük problemlerinden biri  olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Hasan Ongu şunları söyledi.  "Bu sorunu sadece madde bağımlılığı ile sınırlandırdığımız takdirde meseleyi eksik değerlendirmiş oluruz. Özellikle günümüzde uyuşturucu ve uyarıcı madde kadar tehlikeli olan diğer bir bağımlılık da teknolojik aletlere olan bağımlılıktır. Bu anlamda bağımlılığın her türlüsü ile mücadele halindeyiz. Bugün de ilgili kurum amirlerimiz ve meslek odalarımızın temsilcileri ile bir araya gelerek bağımlılığın önlenmesi ve mücadele edilmesi noktasında alınması gereken tedbirler, mahalle komitelerinin hayata geçirilmesi, kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın eşgüdüm ve işbirliği içerisinde topyekûn yürütebileceği çalışmalar ile ilgili istişarede bulunduk. Gençlerimizi bağımlılıktan korumak için hep birlikte mücadele edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Hasan Ongu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Merkez Mahalle Muhtarları ve Meslek Odaları temsilcileri ile Mahalle Komiteleri katıldı.

 
Bu haber 871 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü