Siverek'te "Yetimler Gülsün" projesi ile 70 aileye bayramlık alındı

Şanlıurfa Siverek Kızılay Şubesi tarafından başlatılan "Yetimler Gülsün" projesi kapsamında 70 ailenin bayramlık ihtiyacı karşıladı.

Siverek'te "Yetimler Gülsün"  projesi ile 70 aileye bayramlık alındı
04 Mayıs 2021 - 17:08

Siverek Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları gönüllüleri yetim çocukların ve yardıma muhtaç ailelerin bayramlık ihtiyacını karşılamak ve yetimlerin yüzünü güldürmek amacıyla daha önce tespit edilen 70 ailenin çocuğuna bayramlık hediye ederek gıda desteğinde bulundu.

Coronavirus salgını nedeniyle ülke genelinde alınan kararla sokağa çıkma kısıtlamasında bayramı bayram tadında yaşayamayan yetim çocuklar ve yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının bir nebzede yüzünü güldürmek amacıyla böyle bir proje başlattıklarını ifade eden Siverek Kızılay Şube Başkanı Mehmet Sırrı Karahan şunları kaydetti.  "Şube Başkanlığı olarak yönetim kurulumuz ile birlikte bir süre önce kurduğumuz Kadın Kolları gönüllülerimiz tespitleri sonucunda hayırseverlerimizin de desteğiyle 70 yetim ve yardıma muhtaç ailenin çocuklarının bayramlıkları ile ailelere gıda desteğinde bulunduk. Kızılay olarak sosyal destek projesi kapsamında desteklerimizi sürdüreceğiz, salgınla mücadele de Kızılay gönüllüleri olarak her daim vatandaşlarımıza destek sunmayı sürdürüyoruz. Destek olmak isteyen hayırseverlerin bağışlarını da bekliyoruz." diye konuştu.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 773 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı