Siverek'te muhtarın evinde oy kullanıldığı iddiasıyla ilgili İletişim Başkanlığından açıklama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Kavaklıdere Köyü'nde muhtarın köylülere oy kullandırmadığı ve onların yerine oy kullandığı iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Editör: Siverek Gençlik
28 Mayıs 2023 - 16:17
Siverek ilçesi Kavaklıdere Mahallesinde ortak kamusal bir bina bulunmamaktadır. İlçe Seçim Kurulu, bağımsız bir girişe sahip olması ve bütün mahalle için ortak ulaşılabilir bir yer olması nedeniyle 1364 nolu sandığı aşağıda görülen yapıya kurmuştur.
Son 4 seçimdir aynı yerde oy kullanmakta olup, şuana kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmamıştr.1364 nolu sandıkta oy verme işlemi güvenli bir şekilde yapılmaktadır.
Şanlıurfa Siverek Kavaklıdere köyü 1364 numaralı sandık köy muhtarının evinde kurulmuş. Muhtar köylülere oy kullandırmayıp onların yerine oy kullanıyor iddiası doğru değildir." denildi.
GAPGündemi
Bu haber 417 defa okunmuştur.
-
Siverek'te bu gece ve yarın sağanak yağış bekleniyor
-
Siverekli Akademisyen Profesör oldu
-
Depremde zarar gören camilerin durumu değerlendirildi
-
Bugün vefat edenler
-
Şanlıurfa'da 4 kilo 50 gram uyuşturucu ele geçirildi
-
Bucak, Siverek Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olacak
-
HÜDA PAR'ın Siverek'te belediye meclis üyeliği başvuruları başladı
-
Urfa'da Filistin'e özgürlük yürüyüşü düzenlenecek
-
Siverek'te bağımlılıkla mücadele konulu seminer
-
Kaymakam Aydemir'den hastaneye ziyaret
-
Bozova'da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı
-
Siverek'teki ulaşım sorunları bakanlığa sunuldu
FACEBOOK YORUMLAR