SİVEREK'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan 2 araçta toplamda 192 kilo 455 gram esrar ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

SİVEREK'TE UYUŞTURUCU OPERASYONU
02 Eylül 2013 - 06:42

Siverek-Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama yapan Siverek Emniyet Müdürlüğü KOM grup amirliğine bağlı ekipler, Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda, uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan bir araçta yapılan incelemede 134 kilo 245 gram esrar maddesi ele geçirildi. Araç içinde bulunan İ.Ş ve A.Ç ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.


Öte yandan uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan diğer araçta ise yapılan incelemeler sonucunda 58 kilo 210 gram esrar maddesi ele geçirilirken, araç içinde bulunan H.Ş gözaltına alındı.


 


Siverek emniyet müdürlüğü KOM grup amirliği ekipleri her iki araçta toplamda 192.455 gram esrar maddesi ele geçirirken 3 kişiyi de gözaltına aldı.


 


Siverek emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan İ.Ş,A.Ç,H.Ş “Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek’ suçundan adliyeye sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


www.siverekgenclik.com


Bu haber 3003 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyespor 2 -1 Viranşehir Belediyespor
Siverek Belediyespor 2 -1 Viranşehir Belediyespor
 Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı
Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı