SİVEREK TRAFİĞİNDE YENİ DÜZENLEME

Siverek'te ana caddelerde bulunan kapanlar kaldırılıyor.

SİVEREK TRAFİĞİNDE YENİ DÜZENLEME
11 Nisan 2014 - 11:08

Şanlıurfa'nın en yoğun nüfusuna ve trafik akışına sahip ilçelerinde biri olan Siverek ilçesinde Belediye Başkanını talimatıyla trafik akışı yeniden düzenlenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli zabıta müdürlüğünde birim amirleriyle yaptığı toplantıda Siverek trafiğini rahatlatacak kararlar aldıklarını yapılan toplantının ardından alınan kararları gazetecilere değerlendirdi.

Baydilli yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Öncelikle Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde zabıta amirliğini faaliyete geçirip, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Büro Amirliği ile birlikte merkezde denetimleri artıracağız. Daha önce tek yön gidiş ve gelişlerin verildiği ana caddelerimizde kurulan kapanları kaldıracağız, bunun için Büyükşehir Belediyesine ilgili yazıları yazdık, ana caddelerde mobese kameralarla trafik akışını denetleyeceğiz.

Zabıta trafik amirliği ekiplerince bir trafik timi oluşturularak, denetimler yapmak suretiyle şehrin trafik akışının sorunsuz olması için vatandaşlara yardımcı olunarak gerekli önlemler alınacaktır. Önceliğimiz şehrimizde ilkel bir görüntü oluşturan kapanları kaldırmak olacaktır" dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3191 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu