Siverekli genci katleden şüphelilerden 2'si tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafikte yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgayla ilgili gözaltına alınan 15 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Siverekli genci katleden şüphelilerden 2'si tutuklandı
26 Mayıs 2021 - 16:41
Antalya'nın Alanya ilçesi Dinek Mahallesi'nde asker ugurlama konvoyunda trafik terörü estiren magandalar, trafikte tartıştıkları Yiğitbay ailesinden 3 kişiyi bıçak ve sopalarla yaralamıştı.

Tek suçları işyerinden çıktıktan sonra eve dönmek olan Nihat Yiğitbay (28), İbrahim Halil Yiğitbay (34) ve Hasan Yiğitbay, 15 kişilik grup tarafından vahşice lince uğramıştı.

Olayda ağır yaralanan İbrahim Halil Yiğitbay kaldırıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybederken, yeğeni Nihat Yiğitbay'da yaralanmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan 15 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Alanya Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden 7'si savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken şüpheli 8 kişi ise tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. Burada S.T ve S.E "kasten adam öldürmek suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderilirken 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Siverekliler adalet istiyor

Yaşanan acı olayın ardından sosyal medyada bir araya gelen İbrahim Halil Yiğitbay'in sevenleri, Yiğitbay'ın kendi halinde, işinde gücünde bir insan olduğunu belirterek olaya karışanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

İbrahim Halil Yiğitbay toprağa verildi

Aslen Bucak (Beğdeş) kırsal mahallesinden olan İbrahim Halil Yiğitbay'ın cenazesi dün gece Siverek'e getirildi. Yiğitbay, bu sabah kılınan cenaze namazının ardından Siverek Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

www.siverekgenclik.com

Bu haber 2172 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış