Siverekli Hukukçu Fethi Başaranoğlu vefat etti

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın Danışmanı Avukat Fethi Başaranoğlu hastalığından dolayı tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Siverekli Hukukçu Fethi Başaranoğlu vefat etti
16 Mayıs 2021 - 20:40
2015-2018 yılları arasında İstanbul Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcılığı yapan Siverekli Hukukçu Fethi Başaranoğlu, Coronavirus testinin pozitif çıkması üzerine İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Her geçen gün durumu ağırlaşan Başaranoğlu, 23 Nisan 2021 tarihinde yoğun bakıma alındı. Başaranoğlu, bu sabah tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


Avukat Fethi Başaranoğlu Kimdir?

1965 yılında Şanlıurfa Siverek’te doğdu. Orta ve lise öğrenimini Bağcılar Lisesi’nde tamamladı. 1992 yılında İst. Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1994 yılından beri Bağcılar’da serbest avukatlık ve hukuki danışmanlık yapmaktadır. 2001 yılında AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığında Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2004-2009 Bağcılar Belediye ve İBB Meclis üyesi olarak birçok komisyonlarda görev aldı. 2011-2013 yıllarında AK Parti Bağcılar İlçe Yönetimi ve Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca Bağcılar Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesidir. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bağcılar Belediyesi meclis üyeliğine seçildi. 


2015 -2018 yılları arasında Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, vefatından öncede İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın Danışmanlığını yapan Başaranoğlu, Öğretmen Vildan Siyahhan Başaranoğlu ile evli ve iki çocuk babasıydı.

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın taziye mesajı

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Çağrıcı, Başaranoğlu'nun vefatıyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz dönem Başkan Yardımcımız, yol arkadaşımız Sn. Fethi Başaranoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağolsun." dedi.

 

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 3426 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu