Siverekliler Şehit Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden bir heyet Niğde'nin Bor İlçesindeki Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ve baba evini ziyaret etti.

Siverekliler Şehit Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti
21 Ağustos 2016 - 07:58

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir heyet 15 Temmuz akşamı darbeci askerler tarafından katledilen Astsubay Şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesindeki baba evini ziyaret ederek aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye çadırında Çukurkuyu Belde Başkanı İleri Koçak ve Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile görüşen heyet ardından Halisdemir'in belde mezarlığındaki kabrini ziyaret etti.

Siverek Belediyesi tarafından organize edilen programa Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Siverek Müftüsü Burhan Barut, sendika ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte müftülük çalışanları katıldı.

Ömer Halisdemir Kimdir

15 Temmuz 2016 Amerika destekli darbe girişim gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı'na girmeye çalışan Özel Kuvvetler komutan yardımcısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi, Özel Kuvvetler komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'dan aldığı emir üzerine alnından vurarak öldürmüştür. Semih Terzi'nin korumaları da Ömer Halisdemir'i 30 kurşunla öldürmüşlerdir.Çeşitli basın kaynaklarında çıkan haberlerde Halisdemir'in darbe girişimin seyrini değiştiren isimlerden biri olduğu ifade edilmiştir.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3206 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti