Sosyal medyada zincir marketleri boykot çağrısı

Döviz ve altın fiyatlarındaki artışı ileri sürerek a'dan z'ye tüm ürünlere fahiş zamlar yapan zincir marketler, döviz ve altın fiyatları düşmesine rağmen fiyatlarını indirmemesi tepkilere neden oluyor.

Sosyal medyada zincir marketleri boykot çağrısı
26 Aralık 2021 - 18:04

Döviz ve altın fiyatlarının son aylarda hızlı bir şekilde yükselişe geçmesinin ardından özellikle zincir marketler ürünlerinin etiket fiyatlarında art arda güncelleme yaparak fiyat artışına gitmişti.

Özellikle temel tüketim maddeleri un, şeker, yağ ve çay olmak üzere a'dan z'ye tüm ürünlere fahiş zamlar yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurdaki artış nedeniyle alınan tedbirleri açıklamasının ardından döviz ve altın fiyatlarlarında ciddi düşüş yaşandı.

Döviz ve altın fiyatları yükselirken her gün fiyatları yükselten zincir marketler, döviz ve altın fiyatları düşmesine rağmen ürünlerinde indirime gitmemesi tepkilere neden oldu.

Bir yandan fiyatların düşürülmesi ile ilgili hükümet kanalından yapılan açıklamalar, bir yandan vatandaşın tepkisinin ardından sosyal medyada bir araya gelen kullanıcılar, zincir marketleri boykot çağrısında bulundu.

Yapılan boykot çağrısında "Zam üstüne zam yapan zincir marketler, tam 5 gün net şekilde boykot ederek cebimizi kurtarmalıyız. Hayatınızda sadece ve sadece 5 gün sabredin ve inanın. Kendinizi ve paranızı kurtarın." denildi.

Yapılan boykot çağrılarının ardından zincir marketlerin nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor.

www.siverekgenclik.com

 
Bu haber 948 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması