TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz Şanlıurfa'da

Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz Şanlıurfa'da
02 Eylül 2021 - 17:06
Bir dizi programa katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya eşlik etti.


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz Şanlıurfa'da

Cevdet yılmaz: "Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan bir partiyiz"

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ise konuşmasında Şanlıurfa’nın Türkiye’nin en genç şehirlerinden biri olduğunu vurgulayarak Ak Parti döneminde Şanlıurfa’ya önemli yatırımlar yapıldığını belirtti. Yılmaz, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Şanlıurfa’nın kalkınması için Ak Parti teşkilatlarıyla uyum içerisinde çalışıyor. Biz taş üstüne taş koyan bir anlayışı benimserken bazıları laf üstüne laf koyma telaşında ama biz taş üstüne taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'a Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı ve kazandırılacağı yatırım ve hizmetlerle ilgili sunum yapıldı. Sunumun ardından Başkan Beyazgül, Yılmaz ve beraberindekiler Fuar merkezine geçerek Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarına katıldı.

Başkan Beyazgül: "Şanlıurfa’yı kalkındırmak için var gücümüzle çalışıyoruz"

Ziyaretlerinin ardından toplantı salonunda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın köklü bir tarih ve kültüre sahip olduğunu belirterek Şanlıurfa’nın kalkınması noktasında yapılan çalışmalara değindi. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın gastronomisi,  müziği, tarihe tanıklık eden yapılarıyla eşsiz bir değere sahip olduğunu ve bu değeri tanıtmak için de her türlü işbirliğine hazır olduklarını aktardı.

 
Bu haber 485 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü