TÜRK EĞİTİM-SEN KAPANOĞLU'NU BAŞARILAR DİLEDİ

Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilcisi Mehmet Şengönül kaymakamlık gövrevlendirmesi ile ilçe mili eğitim müdürlüğüne getirilen Nuri Kapanoğlu'na başarılar diledi.

TÜRK EĞİTİM-SEN KAPANOĞLU'NU BAŞARILAR DİLEDİ
08 Ocak 2016 - 12:27

Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilcisi Mehmet Şengönül kaymakamlık gövrevlendirmesi ile ilçe mili eğitim müdürlüğüne getirilen Nuri Kapanoğlu'na başarılar diledi. Mesajda şu ifadelere yer verildi.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geririlen Nuri Kapanoğlu hocamiza Siverek Türk Eğitim-Sen ailesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz. Nuri Hoca'mız Siverek'te uzun yıllardan beri görev yapmakta olup Siverek'te yaşanan tüm eğitim sorunlarına hakimdir. Eğitim camiasindaki sağlam duruşuyla taninan Sayın Kapanoğlu bu göreve getirilebilecek en doğru kişidir. Nuri Kapanoğlu hocamızı bu göreve layık gören, objektif bakış açısıyla sadece eğitim adina karar veren Sayın Kaymakamımız Vural Karagül'e çok teşekkür ediyoruz. Kararın Siverek'teki eğitim öğretim açısından son derece olumlu olduğu düşüncesindeyiz. Siverek ilçe milli eğitim müdürlüğünün sık sık milli eğitim müdürü değiştirme talihsizliginden bu vesileyle kurtulacağını düşünüyor ve Nuri hocamızın uzun yıllar bu makamda kalmasını Siverek Türk Eğitim-Sen ailesi olarak diliyoruz.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3368 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış