Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Kantin Açıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Harran Üniversitesi bünyesinde açılan uygulamalı bilimler fakültesinde Siverekli iş adamları ve STK’ların desteği ile kantin açıldı.

Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Kantin Açıldı
05 Aralık 2016 - 14:06

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Harran Üniversitesi bünyesinde açılan uygulamalı bilimler fakültesinde Siverekli iş adamları ile STK’ların desteği ile kantin açıldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan, Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ragıp Görgün, "Uygulamalı Bilimler Fakültesi tüm sivil kuruluş örgütlerinin, Siverek Devlet Hastanesi, belediyemizin ve kaymakamlığımızın şu ana kadar gösterdiği büyük desteğin ve katkıların devamını beklemektedir.Siverekte kurulması planlanan üniversitenin ilk adımı olan fakültemiz öğrenci sayımızın artması ile hem Siverek'in tanıtımına hem de siverek ekonomisine büyük katkıları olacaktır.Ancak, öğrenci sayısının artması için özellikle yurt konusunun en kısa zamanda çözümlenmesi ve 2017-2018 öğretim yılına yetiştirilmesi büyük önem arzetmektdir.Öğrencilerimiz Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesini tercih etmelerinde en önemli kriterlerden bir olan yurt konusu çözüleblirse öğrenci sayısının gelecek yıl çok artacağı açıktır.

Karacadağ Üniversitesi Kurma ve Geliştirme Derneği Başkanı M. Nuri Konca ise, yeni açılan fakültenin, hedefledikleri Karacadağ Üniversitesinin tohumu hükmünde olduğuna vurgu yaparak, “ Hedeflediğimiz çınara ulaşmanın yolu, bu topraklara atılan bu çekirdek tohumun yeşermesi için; her türlü lojistik, psikolojik ve sosyal desteğin sağlanması gerekmektedir. Hem fakültemizin hem de öğrencilerimizin noksanları ve ihtiyaçlarına duyarlı olmamız gerekiyor. Bu bağlamda Siverek sevdalılarına ve aynı zaman da bütün paydaşlarına önemli görevler düşmektedir. Sahiplenen ve destek çıkanlara çok teşekkür ediyorum. Karacadağ Üniversitesi Kurma ve Geliştirme Derneği ve Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak üzerimize düşen görevi yapacağız” dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3298 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı