Vali Şıldak, karne dağıtım törenine katıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye Ortaokulu’nda karne törenine katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, öğrencilere "iyi tatiller" dileklerinde bulundu.

Vali Şıldak, karne dağıtım törenine katıldı
19 Ocak 2024 - 17:02
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Yarı dönemi bugün sona erdi. Vali Hasan Şıldak da Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Haliliye Ortaokulu’nda; öğrenci, öğretmen ve velilerle buluşarak karne dağıtım törenine katıldı.

Programda sınıfları gezen Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, karneleri ile birlikte öğrencilere tatil süresince okumaları için kitap hediye etti. Karne alan öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Vali Şıldak, “Bugün 2 bin 550 okulumuzda 747 bin öğrencimizi ve 32 bin öğretmenimizi ara tatile uğurluyoruz. Devletimiz tüm çocuklarımızı bağrına basıyor. Bu heyecanı yaşayan bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz” dedi.

Vali Şıldak Öğrencilere Gezeravcı Örneğini Verdi

Konuşmasında Vali Şıldak, uzaya çıkan ilk türk astronot Alper Gezeravcı’dan örnek vererek sözlerini sürdürdü. Gelişmenin Türkiye için büyük bir gurur olduğunun altını çizen Vali Şıldak, “Değerli gençlerimiz; okul yıllarınız o kadar hızlı geçecek ki sonra üniversiteye gidecek ve ardından bu güzel ülkemize hizmet edip faydalı birer bireyler olacaksınız. Bizlerin yaptığı görevleri bu kez sizler yapacaksınız. Bu güzel ülkemizi sizler yöneteceksiniz. O yüzden sizleri çok önemsiyor ve değerli buluyoruz. Cumhuriyetimizin devamı, ülkemizin yüceltilmesi ve gelişmesi için sizler çok çalışarak hizmet edeceksiniz. Dün aksam bir gelişme oldu. Uzaya ilk astronotumuz gitti. Tüm Şanlıurfa olarak da buradan Alper Gezeravcı’ya alkış gönderiyoruz. Sizler de aynı görevlerde bulunacaksınız.” diye konuştu.

Karne dağıtım töreni İstiklal Marşı’nın okunması ve son zilin çalınması ile son bulurken, programa; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Ahmet Kenan Kayral, Haliliye Kaymakam Vekili Eyyübiye Kaymakamı M. Hamit Kıyıcı, İl Milli Eğitim Müdürü V. Abdulkerim Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü yetkilileri de katıldı.

 
Bu haber 860 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti