Siverekli gençlerden Adıyaman halkıyla dayanışmaya devam

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gençler tarafından Adıyaman'daki çocuklara oyuncak ve kırtasiye desteği kampanyası başlatıldı.

Siverekli gençlerden Adıyaman halkıyla dayanışmaya devam
19 Ocak 2024 - 17:20

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerden biri de Adıyaman oldu.

Depremin ilk anından beri yardım kampanyaları ile Adıyaman halkının yaralarını sarmaya çalışan Siverekliler, yine yeni bir destek kampanyasına imza attı.

"Vefalı Şehir Siverek Projesi" kapsamında İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezindeki gönüllü gençlerimiz tarafından Adıyaman'daki çocuklar için oyuncak ve kırtasiye malzemesi kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili Siverek Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Vefalı Şehir Siverek Projesi kapsamında İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezindeki gönüllü gençlerimiz tarafından 6 Şubat 2023'te yaşanan asrın felaketinin yıl dönümünde gönüllü gençlerimiz takdire şayan bir davranış sergileyerek Adıyaman ilimizdeki çocuklarımız için oyuncak ve kırtasiye malzemeleri toplamaktadır. İşte Siverekli Gençler. Teşekkürler gençler iyi ki varsınız." denildi.

GAPGündemi


Bu haber 315 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım