Vali Şıldak: Siverek sürekli takip ettiğimiz bir ilçe

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, günü birlik ziyaret için geldiği Siverek'te bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Şıldak: Siverek sürekli takip ettiğimiz bir ilçe
24 Kasım 2023 - 16:53


Siverek’e gelişinde ilk olarak Kaymakamlıkta bir toplantıya katılan Vali Şıldak, ilçede görevli kamu idarecileriyle bir araya geldi. İlçede yürütülen ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda kamu hizmetleri, yatırımlar ve ihtiyaçlar kapsamlı olarak görüşüldü.

İlk toplantıda ilçedeki kurum yetkilileriyle tanışma fırsatı da bulduğunu belirten Vali Şıldak, bundan sonraki dönemlerde sık sık bir araya geleceklerini vurguladı. Siverek’in Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olduğunu sözlerine ekleyen Vali Şıldak, "Sürekli takip ettiğimiz, çalışmaları yakından izlediğimiz bir ilçemiz. Bugünkü toplantının da güzel neticelenmesini temenni ediyorum." dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıdan sonra Vali Şıldak, Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Rüfai Şahin ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Bedri Aydoğan ile İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından yetmiş yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Salih Özbilmez için Siverek Abdulkadir Geylani Camiinde düzenlenen cenaze törenine de katılan Vali Şıldak, merhum gazinin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

İlçe temasları kapsamında Siverek Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezini ziyaret eden Vali Şıldak, kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarının artırılması amacıyla oluşturulan merkezin önemli bir hizmeti karşıladığını ifade etti. Kurslardan faydalanan kadınların çocuklarıyla da bir süre vakit geçiren Vali Şıldak, çocuklara hediyeler verdi.

Eğitime verdiği önemle bilinen Vali Şıldak, ilçede okul ziyareti yapmayı da ihmal etmedi. Siverek Yusuf Sami Kız Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Şıldak, öğrencilerin derslerine katıldı, onlara kitap hediye etti. Öğrencilerin dersleri ve atölye çalışmalarıyla yakından ilgilenen Vali Şıldak, öğretmenler odasında bir araya geldiği öğretmenlerin yaklaşan Öğretmenler Gününü de kutladı.

Halk arasında "Şeytan Küçesi" ismiyle bilinen Kemaliye Çarşısı esnafını da ziyaret eden Vali Şıldak, yapımı devam eden spor lisesi inşaatındaki incelemede bulundu. Vali Şıldak, 2022 yılında Hakkâri Şemdinli’de şehit olan Piyade Er Yusuf Gürler’in ailesine misafir oldu. Ayrıca Vali Şıldak’ın eşi Fatma Nur Şıldak da 1998 yılında Kıbrıs’ta şehit olan Piyade Er Fahri Çiçeklidağ’ın ailesini ziyaret etti.

 

Bu haber 3179 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım
Harran Üniversitesi'nden Yapay Zekâya adım