Eyyübiye Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Etkinliği

                                                             Şanlıurfa’da eğitime büyük önem veren kuruluşların başında gelen Eyyübiye Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle çok özel bir söyleşi programı düzenledi.

Eyyübiye Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Etkinliği
24 Kasım 2023 - 14:02

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle organize edilen söyleşi programına, Gazeteci-Yazar Osman Güzelgöz konuşmacı olarak katıldı.

Eyyübiye GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen söyleşiye, öğretmenler büyük ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kaya, yedi yıl öncesine kadar kendisinin de eğitim camiasında görev aldığını, tekrar öğretmene dostlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan Mehmet Kuş’un öğretmenler günü tebriğini iletti.

Takdimden sonra sohbetine başlayan Gazeteci-Yazar Osman Güzelgöz, mesleki ve sosyal yaşamdan anekdotlar, eğitimin toplumdaki önemi, öğrenci, aile ve öğretmen gözüyle eğitim sistemi gibi konulara değinerek, programa katılan öğretmenlerle etkileşim halinde faydalı bir sohbet gerçekleştirdi.

Sohbetinde, dünyanın en saygın mesleğinin öğretmenlik olduğunun altını çizen Güzelgöz, “Kim ne biliyorsa mutlaka ona birisi öğretmiştir. Öğretmişse orada bir öğretmen vardır. O zaman dünyanın en saygın mesleği öğretmenliktir. Öğretmenler, hak ettikleri saygıyı herkesten görmek durumundadır” diyerek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Program, günün anısına Eyyübiye Belediyesi tarafından Osman Güzelgöz’e plaket takdimi ve Güzelgöz’ün öğretmenlere hediye edilen kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

Bu haber 252 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti