Yeşil reçete operasyonunda 6 tutuklama

Şanlıurfa'da yeşil reçeteye bağlı uyuşturucu içerikli ilaçları satmak suçlamasıyla gözaltına alınan aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 kişiden 6'sı tutuklandı.

Yeşil reçete operasyonunda 6 tutuklama
09 Haziran 2023 - 11:02
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, yeşil reçeteye bağlı uyuşturucu içerikli ilaçları satarak suistimal edenlere yönelik uzun süren çalışmalar sonucu tespit edilen şüpheliler takibe alınmıştır. Yürütülen titiz çalışmalar sonucu 06.06.2023 tarihinde şüphelilere ait (11) adreste yapılan eş zamanlı aramalarda; Çok sayıda yeşil reçeteli ilaç, düzenlenmiş reçeteler, kimlik fotokopileri ile çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirilmiştir. Aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu (9) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 9 kişiden 6 kişi tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve 1 kişi de tutuksuz yargılanma kararı çıktı. Tutuklananlar arasında bir doktor da var.

 
Bu haber 629 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti